Braziliaanse tiener verkoopt haar maagdelijkheid

Een Braziliaanse tiener beweert dat ze haar maagdelijkheid heeft geveild en wil 745.000 pond verhogen om haar moeder een nieuw huis te kunnen kopen. Rosalie Pinho, 19, van Minas Gerais, zegt zij reeds een bod van £438.000 voor alleen al 12 uur met haar heeft ontvangen – maar hoopt dat die zal stijgen alvorens de veiling tot een eind in Mei komt. De jonge vrouw zegt dat de financiële situatie van haar familie haar ertoe heeft aangezet om het controversiële aanbod te doen, en geeft toe dat ze al negatieve reacties van vreemden online over haar beslissing heeft ontvangen.

Maar ondanks de tegenslag weigert Rosalie, die vanuit haar huis in Brazilië met de Mirror Online spreekt, haar mening te veranderen xvideos brasil. “Ik doe dit voor mijn familie,” zei ze. Voor veel tieners kan het verliezen van hun maagdelijkheid een enorme emotionele – en fysieke – stap zijn, maar Rosalie zegt dat ze niet ongerust is over haar beslissing. Ongelooflijk, zegt ze dat de adrenaline rush uit het vooruitzicht van de veiling “verkwikkend”is.

Een unieke manier om de kost te verdienen

“Ik kan niet denken aan een betere manier om mijn maagdelijkheid te verliezen, bijna elk meisje dat ik weet zou liever de nacht van haar eerste keer veranderen voor zo’ n som geld,” voegde ze eraan toe. Ze stelde de initiële waarde van haar maagdelijkheid vast op € 300.000 (£263.000). Maar terwijl ze al een bod heeft ontvangen van €500.000 (£438.000), hoopt Rosalie op een totaal van €850.000 (£745.000).

Het verkopen van seks is niet illegaal in Brazilië, maar het is illegaal om sekswerkers in dienst te nemen en bordelen te exploiteren volgens Braziliaans recht. Rosalie heeft ook bepaalde’ regels’ op zijn plaats voor de man die beslist om door haar maagdelijkheid, en dringt erop aan dat de koper zal moeten een STD test te nemen voordat er iets gebeurt. Maar ze geeft toe dat ze geen idee zal hebben over hun seksuele gezondheid, of als de resultaten zijn vervalst. Zij zei: “Er is geen manier om te weten of zij[over hun] resultaten weten, dus ik heb ook het gebruik van een condoom[in de regels] opgenomen.”

Reglement Rosalie’s

  1. Alle handel moet in absolute geheimhouding plaatsvinden.

  2. Documenten van mijn maagdelijkheid zal worden verstrekt aan de winnaar door mijn lokale gezondheidszorgautoriteiten.

  3. De koper heeft ook de verdere mogelijkheid om me opnieuw te controleren met een arts die hij vertrouwt.

  4. De winnaar moet documentatie over zijn goede gezondheid van geslachtsziekten overleggen.

  5. De koper moet een condoom gebruiken

  6. Een kopie van de identiteitskaart is vereist voor de plaatsing van een bod, zoals bij elk ander bureau dat dit soort diensten aanbiedt. Uw gegevens zullen discreet door mij behandeld worden, uitsluitend voor het bod, ze zullen op geen enkele manier gedeeld en/of verzameld worden.

  7. De winnaar zal om juridische redenen naar Brazilië moeten komen om mij te ontmoeten, zodat de winnaar me moet informeren over de data waarop hij beschikbaar zal zijn voor de vergadering.

  8. De winnaar brengt twaalf uur met mij door in het hotel waar hij verblijft (inclusief diner voor ons om samen te komen).

  9. Het gebruik van geweld is strikt genomen niet toegestaan, dit omvat elke activiteit die de fysieke of morele integriteit van mij kan aantasten, elke vorm van drugs en/of elk soort seksueel speelgoed en de winnaar moet nuchter zijn op het moment van de seksuele handeling.

  10. Het is niet toegestaan het gezelschap van een andere persoon, behalve de winnaar, tijdens de seksuele handeling.